Reconstruct - păr deteriorat

Linia Reconstruct - noul tratament filler anti-age pe baza de extract organic de trufe albe din Alba (zonă a Italiei). Este un sistem intensiv de reînnoire capilară care acționează asupra părului, cu efect de umplere, conferindu-i forță și rezistență. Rezultatul este garantat prin formule naturale și principii active de nivel înalt, cu proprietăți de restaurare importante. Firele de păr se însănătoșesc, redevin puternice, catifelate și strălucitoare.


Conține:

- Extract organic de trufe albe din Alba - efectul de umplere al tratamentului Filler anti-age pentru păr deteriorat este garantat de complexul de plante biolichefiate de trufe albe. De asemenea, este bogat în vitamina B, care stimulează regenerarea proteinelor din care este formată structura părului, sporind astfel proprietățile elastice ale acestuia.
- Extract organic de ginseng - acțiune anti-age, energizantă și revitalizantă, datorită proprietății sale stimulante, firele de păr sunt revitalizate de la bază până la vârfuri.
- Colagen hidrolizat - proteină cheie care menține firele de păr elastice, tonice și hidratate.
- Cheratină hidrolizata - desfășoară o acțiune instantanee de consolidare și restaurare. Hidratează firele de păr, mărind grosimea, volumul, capacitatea de pieptănare, catifelarea și strălucirea acestora.

 

97,5% Ingrediente de origine naturală

Suport clienti Luni-vineri: 09:00 - 18:00

0756091063 comenzi@sentera.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!