Previa Earth – Descopera noul concept de vopsire a parului

Previa Earth – Descopera noul concept de vopsire a parului

Pasiunea noastră pentru frumusețe și dragostea noastră pentru natură ne-au determinat să devenim purtători de cuvânt pentru un nou concept de produse cosmetice. O culoare naturala, delicata, fara amoniac, fabricata din ingrediente de origine vegetala, uleiuri eseniale certicate si ingrediente active botanice.

Proiectata pentru a revitaliza parul in timpul procesului de colorare, garanteaza acoperirea perfecta a firelor albe si confera reflexe stralucitoare cu aspect natural.

Ingrediente organice
Noul concept are la baza o formula îmbogaita cu ingrediente de origine vegetala, uleiuri eseniale certicate organic si ingrediente active botanice. Uleiurile eseniale de lamaie si portocala, certicate organic au o actiune revitalizanta si antioxidanta, hranesc firul de par si prelungesc rezistenta culorii. Uleiul certicat organic din seminte de floarea pasiunii este un elixir de frumusete care ofera stralucire si vitalitate.

Uleiul vegetal din struguri si migdale dulci hidrateaza în mod natural si protejeaza scalpul în timpul procesului de colorare.

Formula delicata
Pentru un proces de colorare delicat, Earth Colour nu conine amoniac sau substane potenial agresive cum ar PPD, PEG / PPG si resorcinol. Formula fara uleiuri minerale, petrolatum, parabeni, tiazolinona sau ingredientede origine animala. Rezultatul este un produs cu parfum delicat, care are grija de piele si par în timpul procesului de colorare.

Cruelty free si Vegan
Certicare PETA, produs cruelty free si vegan, o recunoatere care demonstreaza angajamentul nostru fata de grija pentru animale. Aceasta certificare este atribuita exclusiv produselor fabricate fara a utiliza ingrediente de origine animala si fara a efectua teste pe animale.

Efect natural
O selecie de 69 de culori inspirate din natura. O paleta care are la baza tonuri reci, imbogatite cu reflexii stralucitoare pentru un rezultat natural. Rasaritul, amurgul, apusul nordic si frunzele de toamna sunt doar câteva dintre peisajele care au inspirat paleta de culori. Alegerea perfecta pentru cei care cauta o culoare unica, autentica si moderna.

Suport clienti Luni-vineri: 09:00 - 18:00

0756091063 comenzi@sentera.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!