Soluții permanent

Wave - tratament pentru ondulare permanentă care asigură "bucle bine definite" de lungă durată. Formulă fară amoniac și formaldehidă, îmbogățită cu keratina și extract organic de aloe vera, care hidratează părul de la rădăcină până la vârfuri, conferind buclelor elasticitate, catifelare și redă un aspect sănătos părului.


Contine:

- Aloe vera - extractul certificat natural de aloe vera, bogat în vitamine, minerale și aminoacizi, hrănește și hidratează părul, conferindu-i strălucire, catifelare și elasticititate. Hidratează și încurajează formarea unei folii protective și retenția apei în țesuturi. Tratament cicatrizant și regenerant, dizolvă și dezintegrează enzimatic celule moarte sau deteriorate, stimulând procesul regenerativ. Conferă o hidratare totala pentru bucle mai elastice și mai sănătoase. Hidratare totală pentru bucle mai voluminoase și mai sănătoase.

NU CONȚINE

 

  • THIO - THIO FREE Acidul tioglicolic este agentul clasic de rupere a legăturilor de sulf și de modificare a structurii părului pentru a-l face mai fin. Este un acid coroziv și foarte agresiv, care deteriorează structura părului. Din acest motiv, în acest produs nu se folosește clorură de cisteamină, fiindcă trebuie respectată natura părului fără a-l deteriora.

  • AMMONIAC - Agent tampon foarte sensibil, care poate da naștere la mâncărimi de pielie în momentul aplicării.

 

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Suport clienti Luni-vineri: 09:00 - 18:00

0756091063 comenzi@sentera.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!