Cum poți păstra nuanța perfectă și strălucirea părului blond?

Cum poți păstra nuanța perfectă și strălucirea părului blond?

Poate te-ai întrebat de multe ori de ce părul blond este atât de greu de întreținut și de ce apar frecvent reflexiile galbene sau arămii.
Potrivit statisticilor, doar două procente dintre persoanele din lume sunt blonde naturale. Totuși, nu ai ști asta dacă te-ai uita în jur, nu-i așa? Asta pentru că una din trei femei își vopsește părul până la o nuanță suficient de deschisă încât să fie considerată blondă.

Totuși, când vine vorba de reflexiile galbene-portocalii/arămii, blondul este tot blond. Nu contează dacă este natural sau vopsit. Însă, ne întrebăm frecvent de ce părul blond devine arămiu? Ei bine, răspunusul se află în foliculii firului de păr. Da, părul blond natural este foarte poros, iar părul blond vopsit chimic este și mai poros, deoarece i s-a decolorat tot pigmentul și apoi trebuie să i se pună o nouă culoare.  Această porozitate înseamnă că părul tău va absorbi tot ceea ce întâlnește, inclusiv mineralele din apă și toxinele din aer.

Acum că știm de ce părul blond devine arămiu sau cu reflexii galbene-portocalii, vrem să vă dăm o veste bună. Există și o soluție pentru a preveni aceast proces, iar răspunsul după cum mulți știu deja, este șamponul violet/silver și tratamentele complete pentru părul blond.   


5 lucruri esențiale pe care trebuie să le știi despre șamponul violet/silver

   1. Ce este șamponul violet?
Șamponul violet este un element de bază pentru îngrijirea părului pentru toți cei cu părul deschis și un blond uniform. Fie că ai părul blond natural, gri, decolorat, cu șuvițe sau vopsit în nuanțe de ultra-blond, toți cei cu părul deschis pot apela cu încredere la un șampon violet/silver de calitate pentru a neutraliza tonurile calde nedorite.

Așadar, ce face șamponul violet pentru părul decolorat?

Șamponul violet este o soluție incredibil de eficientă care poate fi folosită la domiciliu pentru a vă ajuta să vă mențineți nuanța de blond dorită între vizitele la salon. Denumite după pigmenții violeți caracteristici, șampoanele mov depun pigmentul concentrat în păr la fiecare utilizare.
Aceste șampoane ingenioase sunt concepute pentru a neutraliza tonurile arămii sau nuanțele nedorite de galben cald sau portocaliu care apar adesea în cadrul culorilor de păr în timp.
Principalii factori responsabili pentru apariția tonurilor arămii sunt foarte mulți, inclusiv coafarea cu surse de căldură, clorul, acumularea de produse și expunerea la mediul înconjurător.
Din fericire, teoria culorii susține faptul că șampoanele mov au o capacitate impresionantă de a anula tonurile galbene arămii. Movul și galbenul sunt exact opuse pe roata culorilor, ceea ce înseamnă că sunt culori complementare care se pot neutraliza reciproc.

   2. Cum știu dacă șamponul violet este pentru mine?
Dacă părul tău se încadrează în aceste nuanțe, atunci ar trebui să folosești un șampon violet pentru a menține vibrația părului tău:

  • Blond           

  • Alb

  • Platină

  • Păr decolorat sau vopsit cu culori pastelate

  • Blond cenușiu

  • Ombre/ Balayage

  • Argintiu sau gri

  • Blond natural

 
 3. Cum folosești un șampon silver/pentru păr blond?

În primul rând, este important de știut că un șampon pentru păr blond nu este un substitut pentru șamponul obișnuit. Un șampon silver se poate folosi doar o dată sau de două ori pe săptămână, fiindcă ar putea exista prea mult violet în părul dumneavoastră. Acesta poate elimina prea mult galbenul din păr, iar acesta ar putea deveni mai închis la culoare și nu este ceea ce vă doriți.
Astfel, atunci când vă spălați părul, de exemplu, de două ori pe săptămână, atunci folosiți un șampon silver o dată pe săptămână un șampon care redă strălucire părului. Eventual, ați putea amesteca șamponul silver cu șamponul obișnuit pentru a adăuga niște pigmenți violeți la fiecare spălare.
Totuși, vă recomandăm să citiți înainte de a folosi șamponul silver eticheta, fiindcă acolo se scpecifică cum ar trebui utilzat. Dar, în mod obișnuit, se recomandă adesea să purtați mănuși de plastic înainte de a aplica șamponul pe părul umed. Lăsați șamponul silver să facă spumă și clătiți bine. La nevoie, părul ar putea fi spălat din nou același șampon. Lăsați șamponul silver să acționeze timp de 3-5 minute a doua oară și clătiți bine după aceea.

   4. Menține-ți părul mereu hidratat
Părul blond vopsit este mai expus deshidratării decât părul blond natural, datorită decoloranților din vopsea, fiindcă aceștia consumă toate uleiurile esențiale și nutrienții aflați în structura firului de păr. Totodată, părul blond nu trebuie spălat zilnic, însă la fiecare spălare trebuie să folosești produse speciale și profesionale pentru păr blond.

Atât
șamponul, cât și balsamul trebuie să aibă o formulă care să îți păstreze și să îți protejeze culoarea părului, dar în același timp să îți hidrateze cuticulele firelor de păr.

Un mic sfat este să eviți spălarea frecventă a părului, deoarece la fiecare spălare vopseaua se duce, este să folosești din când în când și un
șampon uscat.



   5. Crează-ți propria rutină cu produse profesionale ideale pentru părul blond/silver

  • Gama de produse profesionale pentru păr blond – Silver, Natural Previa Haircaire

Produsele concepute de Previa Haircaire sunt naturale cu performanțe profesionale, bune pentru dumneavoastră și pentru mediu, fiindcă sunt ecologice. Acestea Previa oferă o experiență unică și eficientă de frumusețe autentică și eficientă, în perfectă armonie cu natura, iar ele pot deveni parte din rutina ta zilnică de înfrumusețare.

Blonde Hair, Previa este linia specifică pentru părul blond natural, gri, decolorat, cu șuvițe sau vopsit în nuanțe de ultra-blond. Conține un tratament ideal pentru îngrijirea culorii și redarea strălucirii părului blond, grizonat sau alb.
Formula sa specifică bogată în pigmenți albastru-violet neutralizează tonurile galben-portocaliu nedorite conferind reflexii ușoare gri și redau viață în mod delicat reflexiilor argintii. Hrănește firele de păr în profunzime, conferind capacitate de regenerare și redă un aspect catifelat și mătăsos.



Conține:
O selecție de ingrediente ideale pentru a pune în valoare părul blond, revigorându-i culoarea și lăsându-l regenerat, moale și mătăsos.
*extract de mure - hrănește părul de la rădăcină. Proprietățile sale antioxidante astringente fac ca părul să fie mai hidratat, mai moale și mai strălucitor.

97 , 5 %  I N G R E D I E N T E    D E    O R I G I N E    N A T U R A L Ă

 

  • Gama de produse profesionale pentru păr blond platinat – Ice Blond, Ph Laboratories

Ph Laboratories se focusează pe inovație, calitate și eficiența produselor profesionale pentru păr, oferind o imagine elegantă și sofisticată. Acestea sunt reperele filozofiei Ph Laboratories și valorile care îi ghidează zi de zi.
Aceeași atenție este dedicată imaginii și simțului senzorial oferit de produse, cu un design modern și parfumuri senzoriale exclusive, învăluitoare care se transformă într-o experiență de frumusețe unică.

Ice Blonde este gama de produse special concepute pentru părul blond. Aceasta conține un tratament ideal pentru părul blond natural, decolorant, cu suvițe sau extrablond. Elimină și contracareaza reflexele calde nedorite, datorită pigmentului albastru-violet.

Conține:

  • unt de illipe – potrivite pentru îngrijirea părului uscat și suprasolicitat de diverse tratamente. Are proprietăți nutritive excepționale datorită compoziției sale speciale de acizi grași (palmic, stearic, oleic, linoleic și arachidonic) care ajută la prevenirea și combaterea deshidratării părului și îi redă firului de păr elasticitatea și flexibilitatea.

  • extract de iasomie – cu proprietăți nutritive excepționale. Ideal pentru ingrijirea părului deshidratat. Previne deshidratarea, conferă flexibilitate și elasticitate părului.

 

Suport clienti Luni-vineri: 09:00 - 18:00

0756091063 comenzi@sentera.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!