Pure Straight - tratament îndreptare păr

Pure Streight oferă un tratament profesional de îndreptarea părului și este soluția ideală pentru persoanele care îți doresc să-și transforme părul creț, ondulat, frizzy și rebel într-un păr drept și mătăsos pe termen lung. Oferă corp, hidratare, catifelare și vitalitate părului uscat și deteriorat, pentru a-l face vizibil mai luminos, mai rezistent și mai puternic.
După tratament părul va fi în sfârșit disciplinat, neted și mătăsos pentru o lungă durată de timp.

Beneficii:
- Efect neted de lungă durată - După tratament, părul va fi vizibil transformat, de la creț și rebel la neted și mătăsos.
- Disciplinează și facilitează stilizarea - părul pufos și creț este vizibil netezit și disciplinat. Acest lucru facilitează stilizarea și pieptănarea fără efort, chiar și după spălările ulterioare.
- Elimină efectul de frizz - Sigilează cuticula părului, protejându-l de umiditate, evitând revenirea încrețirii, chiar și în zilele extrem de umede.
- Îmbunătățește structura părului - Creează un strat protector pe firul de păr, care îi întărește structura, îi conferă elasticitate redându-i volum și prevenind ruperea.


Pentru ce tip de păr este potrivit?
Tratamentul de îndreptare Pure Straight este ideal pentru toate tipurile de păr și are ca scop trecerea de la un păr creț, ondulat și rebel la un păr neted, moale și mătăsos.

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Suport clienti Luni-vineri: 09:00 - 18:00

0756091063 comenzi@sentera.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!