Violet Lashes este un brand marca Ekaterina Kimlova.

Violet Lashes este un brand marca Ekaterina Kimlova.

Brandul creeaza produse profesionale din gama extensii gene de cea mai inalta calitate (standard european) pentru profesionisti.

Prin schimbarea formei genelor se poate modifica intreaga infatisare. De aceea specialistii in extensii gene au inventat tehnica perfecta cu ajutorul careia puteti obtine gene mai lungi, mai bogate, mai curbate.

Hollywood-ul a dat startul in domeniul „extensii gene fir cu fir”, vedetele fiind fermecate de acestea, si purtandu-le cu mandrie atat pe covorul rosu, cat si in viata de zi cu zi.

Astfel, aplicarea de extensii gene fir cu fir, este in topul metodelor de infrumusetare din toata lumea.

Succesul in orice domeniu este legat de o dezvoltare personala continua. Toata lumea vrea sa fie frumoasa, in special femeile. Stim ca frumusetea nu consta doar in infatisare, ci si in comportamentul cum ar fi actiunile si atitudinea fata de viata. Totusi aspectul frumos ne poate incuraja, pentru a oferi bucurie si mai ales incredere in sine, ceea ce este foarte important.

Genele din gama Violet Lashes sunt incredibil de moi, fine, mate, pastrandusi forma in orice situatie.

Acestea au o aderenta excelenta pe genele naturale asigurand o rezistenta puternica lipiciului. Se adaptează cu usurinta la orice tehnica pe care o utilizati. Creati un aspect natural si irezistibil.

Fiecarui tip de piele i se potriveste o metoda de aplicare diferita, dar, in general, o lucrare buna de aplicare a genelor arata bine.

Extensiile genelor pot elimina asimetria ochilor si mascheaza pleoapele uscate redand increderea in frumusetea si fortele proprii.

Suport clienti Luni-vineri: 09:00 - 18:00

0756091063 comenzi@sentera.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!