6 Produse Post Epilare

Produse Post Epilare de la Xanitalia sunt ideale pentru calmarea zonelor iritate in urma epilarii.

 

Gama contine:

Lapte dupa epilare cu Aloe Vera – este un produs hidratant emoliant, ideal de aplicat dupa epilare, elimina resturile de ceara. Are actiune hidratanta, calmanta, cicatrizanta si reparatoare.

Ulei dupa epilare cu Musetel – lasa pielea catifelata dupa epilare si inchide porii fara sa creeze iritatii. Are efect calmant in cazul rosirii pielii inlatura resturile de ceara ramase dupa epilat. Aroma placuta si delicata de musetel.

Ulei dupa epilare cu Aloe Vera – uleiul are o textura deosebit de fluida, curata cu usurinta pielea proaspat epilata si calmeaza iritatiile. Datorita beneficiilor sale si extractului de Aloe Vera este produsul ideal pentru a mentine pielea neteda si sanatoasa.

Ulei dupa epilare cu Argan – acesta inchide porii si lasa pielea catifelata si hidratata. Acesta este absorbit foarte usor si reglează pH-ul pielii, tratand in acelașsi timp inflamarea pielii.

Ulei de masaj cu Argan –  acesta confera o aroma placuta, intensa cu efect relaxant. Ideal pentru masaje de relaxare stimuland regenerarea naturala a pielii si perotejand-o impotriva deshidratarii si a imbatranirii premature, avand un efect de relaxare extraordinar.

Ulei de masaj cu Migdale Dulci – este ideal pentru masajele de relaxare si regenerarea a pielii. Formula contine un amestec de uleiuri naturale ce garanteaza un efect emolient, hidratant si matasos pe orice tip de piele. Datorita continutului de ulei din migdale dulci reda elasticitatea si luminozitatea pielii. Miros placut de migdale dulci.

Solvent pentru echipamente cu Limonen – este o solutie profesionala pentru curatarea incalzitoarelor si ustensilelor de epilat. Indeparteaza rapid si eficient ceara si parafina.

Xanitalia este unul din cei mai mari producatori de ceara de epilat profesionala traditionala discuri. Ceara de epilare traditionala monede sau discuri Xanitalia este special creata pentru saloanele de cosmetica dar se poate folosi cu usurinta si acasa. Cu vanzari record in Europa, Xanitalia produce ceara de epilat traditionala profesionala si multe alte accesorii.

Suport clienti Luni-vineri: 09:00 - 18:00

0756091063 comenzi@sentera.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!