Vapozon Mini AE50100

Vapozon Mini AE50100

Vapozon mini AE50100 are la baza o terapie originara din Scandinavia, ea fiind o atractie zilnica a popoarelor indigene, facand parte din cultura lor. Dincolo de igiena corporala asigura o revigorare a trupului si sufletului.

Odata aburii fierbinti ajunsi pe piele in stratul superior –stratum corneum – au rolul de a relaxa pielea si de a deschide porii, astfel impuritatile si punctele negre vor fi mai usor de indepartat. Transpiratia este redusa, o parte din substantele reziduale rezultate din metabolism ajung la suprafata pielii. Vasele sangvine ale pielii se dilata, astfel intensificand microcirculatia. Datorita circulatiei sangvine si limfatice imbunatatite substantele reziduale rezultate si acumulate in piele si in tesutul conjunctiv se elimina. Aceasta circulatie ajuta si la regenerarea tenului. Din cauza dilatarii porilor de la aburii fierbinti urmata de contractarea lor in mod repetat obtinem o piele elastica. Muschii fetei se relaxeaza, astfel pacientul va parea odihnit.

Din cauza sebumului produs de ten vom avea un ten lucios si unsuros. Aburii ajunsi pe ten, indeparteaza incet sebumul emanat de piele in timp ce ajuta la deschiderea poriilor. Astfel tenul v-a devenii mat si fara luciu.

Aromaterapie

Mai nou tratamentele cu aburi au luat locul celor cu ozon, ele fiind combinate cu diferite extracte de plante si uleiuri, astfel oferind o senzatie relaxanta exceptionala.

Vapozonul mini 50100 ofera un tratament cu aromaterapie cu un amestec intre uleiuri cu diferite arome combinate cu aburi. Cu filtrul de arome aflat la capatul aparatului, poate fi folosita aroma aleasă fie de cosmetician fie de client. Aparatul v-a amesteca automat aroma cu aburii degajaţi.

  • In cazul tenului uleios este recomandat un amestec cu aroma de chimion, rozmarin si lamaie.
  • Pentru un ten normal, lavanda este o alegere optima.
  • Pentru un ten uscat si sensibil este recomndat uleiul de arbore de ceai, lavandă, musetel si eucalipt.

Este important ca inainte de tratamentul cu vapozonul mini sa ne asiguram ca pacientul nu este alergic la eventualele arome, pentru ca aceste tratamente cu aromaterapie pot cauza reactii alergice la persoanele mai sensibile.

Efectele aburului:

  • relaxarea partii superiaoare a tenului
  • deschiderea porilor
  • microcirculatie si prin aceasta accelerarea metabolismului
  • imbunatatirea oxigenarii celulelor
  • ajuta la eliminarea substantelor reziduale acumulate in piele
  • relaxarea muschilor faciali

Suport clienti Luni-vineri: 09:00 - 18:00

0756091063 comenzi@sentera.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!