Dezinfectanti Schulke

Dezinfectanti Schulke

SCHULKE Dezinfectanti

va pune la dispozitie o gama larga de dezinfectanti si sterilizanti pentru domeniul medical, stomatologic, cosmetic si farmaceutic.Va oferim o varietate de produse biocide cu un spectru larg de actiune. Toate produsele sunt fabricate in conditii GMP. Pe langa igiena productiei, igiena personala joaca un rol important. O atentie sporita o acordam dezinfectiei pielii cu dezinfectantele pentru maini si piele.

Produse comercializate sub marca SCHULKE:

  • Octenisept antiseptic – tratament antiseptic pentru rani traumatice, acute, cronice, chirurgicale si arsuri.
  • Dezinfectant Mikrozid AF Liquid – Solutie gata preparata pentru dezinfectia rapida si curatarea instrumentelor si a tuturor tipurilor de suprafete mici. Uscare rapida fara a lasa urme. Buna capacitate de acoperire. Virucid: rota-virusi, hepatita B si C, HIV, vaccinia, noro-virusi, Polyoma SV40, MRSA, Fungicid.
  • Servetele dezinfectante Mikrozid – pentru dezinfectia si curatarea dispozitivelor medicale si a tuturor tipurilor de suprafete mici. Fara Aldehida – spectru larg de actiune. Bactericid (inclusiv TB) fungicidvirucid (virus hepatita B, adeno, papova, polio, rota virus, HIV, HCV)
  • Dezinfectant Gigasept AF Instrumentar – este o solutie concentrata pentru dezinfectarea si curatarea instrumentelor. Solutie foarte concentrata, se dilueaza in procent de 0.5 – 4% in functie de necesitati. Solutia activa timp de 7 zile. Bactericid, fungicid, virucid.

Suport clienti Luni-vineri: 09:00 - 18:00

0756091063 comenzi@sentera.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!