Cum să alegi corect vopseaua de sprâncene?

Cum să alegi corect vopseaua de sprâncene?

Dacă îți dorești o formă perfectă a sprâncenelor, atunci acest blog este pentru tine. Acest articol are rolul de ați oferi toate informațiile necesare pentru a lua cea mai bună decizie, atunci când vine vorba de sprâncenele tale și produsele pe care să le folosești.

Fie că ești o expertă în procesele de frumusețe sau o novice în materie de machiaj, atunci când vine vorba de găsirea produsului potrivit pentru sprâncene, lucrurile pot deveni dificile. E greu să te hotărăști dacă să optezi pentru o formulă de gel, creion, pomadă sau pudră? Să completezi doar zonele rare sau toate acestea? Și vechea întrebare: ce nuanță de sprâncene ți se potrivește?
Pentru că, să recunoaștem, cu o sută de mii de tonuri de piele diferite și o multitudine de nuanțe de păr, alegerea nuanței sprâncenelor nu este atât de simplă ca atunci când îți dorești să schimbi look-ul părului "blondă sau brunetă".

Totuși, din lipsă de timp sau din alte motive personale, multe dintre noi, apelăm la vopsirea sprâncenelor acasă, însă mereu ne întrebăm dacă am luat decizia corectă. Ei bine, poți să-ți vopsești singur sprâncenele și genele acasă? Da, puteți! Cu toate acestea, trebuie să știți câteva lucruri despre acest proces și să folosiți produsele potrivite, astfel încât rezultatul să fie bun și ochii să nu fie puși în pericol. Astfel, în acest articol îți vom explica la ce trebuie să fii atentă atunci când vrei să-ți vopsești sprâncenele.

Cum am menționat anterior, există câteva criterii pe care trebuie să le iei în considerare atunci când alegi o vopsea de sprâncene.  Mai jos vei regăsi 4 dintre cele mai importante aspecte pe care orice expert în domeniu le ia in considerare atunci când vine vorba despre vopsirea sprâncenelor.
Iată, câteva dintre cele mai importante aspecte:

 

    1. Culoarea pe care o are părul

Primul criteriu pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când alegi nuanța vopselei pentru sprâncene, este bineînțeles culoarea părului. Nuanța pe care o alegi pentru sprâncene trebuie să fie cât mai apropiată de culoarea podoabei capilare sau în unele cazuri este recomandat să fie puțin mai deschisă. Însă, în cazul părului blond, trebuie să te asiguri că alegi o culoare puțin mai închisă, fiindcă este important să creezi un contrast plăcut.
Persoanele care au părul vopsit în nuanțe mai speciale cum ar fi roz, roșu sau albastru trebuie să se orienteze tot către o culoare de sprâncene naturală. Important este să optezi pentru diferite nuanțe de maro. Același lucru se aplica și la părul brunet. Sprâncenele negre nu arată natural, chiar dacă aceasta este culoarea părului.

     2. Culoarea tenului

Chiar dacă este recomandat să alegi o vopsea de sprâncene mai deschisă cu câteva nuanțe, nu uita că trebuie să iei în considerare și culoarea tenului. Persoanele palide nu vor arata bine cu sprâncene foarte închise la culoare, din cauza contrastului prea mare. Astfel, nuanțele mai degrabă apropiate vor da armonie chipului tău.

      3. Subtonul vopselei

La fel ca atunci când încerci fondul de ten, trebuie să te gândești la subtonuri. Părul tău este cald, cu reflexii aurii sau roșii? Sau părul tău este mai rece, cu subtonuri mai aspre? Încearcă să alegi o nuanță de sprâncene cu aceleași subtonuri ca și pielea și părul tău, pentru o sprânceană cu aspect cât mai naturală. Pentru a oferi un efect cat mai natural sprâncenelor tale, evită culorile calde sau subtonul roșu. Alege o vopsea de sprâncene cu un subton rece. Nuanțele cu subton gri sunt potrivite pentru toate tipurile de ten și păr. În același timp, aspectul acesta nu este influențat de culoarea tenului.

        4. Amestecă și combină nuanțele vopselei de sprâncene

La fel ca și culoarea părului tău, sprâncenele tale nu ar trebui să aibă o singură nuanță, altfel riști să pară cam false și desenate.
Pentru un finisaj cât mai natural, amestecă și combină produsele pentru sprâncene pentru a crea un efect 3D.

 


 

5. Forma sprâncenelor

În funcție de forma de sprâncene dorită,
sprâncenele frumoase pot face ca întreaga față să pară mai interesantă. Sprâncenele tale trebuie să fie expresive și groase, dar să arate totuși naturale. Prin urmare, nuanța potrivită este foarte importantă. Cu cât pielea și culoarea naturală a părului tău sunt mai deschise, cu atât sprâncenele tale trebuie să fie mai deschise.

Vă recomandăm să începeți cu o culoare mai deschisă! Puteți oricând să retușați dacă rezultatul nu vi se pare suficient de întunecat. Sprâncenele prea închise la culoare vor avea un aspect nefiresc și sever timp de câteva săptămâni. Așa că, încet-încet, ajungeți la nuanța perfectă, alegând culoarea potrivită și timpul de aplicare!



       6. Calitatea produsului

După ce ați ales corect nuanța dorită, un ultim aspect care nu trebuie subestimat niciodată este calitatea produsului pe care îl folosiți, fiindcă de cele mai multe ori satisfacția noastră față de rezultat este oferită de produsul folosit. Pentru un rezultat cât mai bun trebuie să alegi o vopsea de sprâncene rezistentă.
Acest lucru va determina intensitatea culorii, dar și durabilitatea acesteia. Astfel, cu cât folosești un produs calitativ, cu atât rezultatul va fi mai satisfăcător.


Acum că am stabilit care sunt principalele criterii pe care trebuie să le luați în considerare atunci când vă alegeți vopseaua pentru sprâncene, ne-am dori să vă povestim despre un produs cu adevărat special și nou pe piața din România, dar foarte cunoscut la nivel internațional pentru calitatea sa excepțională.


Tana Cosmetics este o companie înființată în anul 1935 și întotdeauna s-au axat pe calitatea produselor. Însă, în acest articol o să punem accentul pe un produs deosebit, vopseaua de sprâncene, Tana Color Kabinett.


Îți poți vopsi sprâncenele ca un adevărat profesionist cu acest produs acasă sau în salon. Tana Color este ideal pentru a vopsi cu profesionalism genele, sprâncenele și chiar părul de pe barbă, redând strălucirea și splendoarea unei forme perfecte și naturale. În doar 5 minute, cu Tana Color poți obține o culoarea de invidiat, iar vopseaua acoperă integral firele albe de păr.


Totuși, vă recomandăm să apelați la un cosmetician sau pentru un tratament în salon obținând un rezultat mai bun, însă acest produs se poate folosi în siguranță și acasă, dar vă rugăm să respectați în tocmai instrucțiunile de utilizare.
Vrem să menționăm faptul că, acesată cremă de colorare nu picură în timpul aplicării, iar culoarea persistă mai mult timp. Rezultat vizibil, de lungă durată, iar firele de păr par să își recapete strălucirea. Cu produsul, Tana Color puteți acoperi aproximativ 100 de procese de culorare.


Atenționări:

  • Culoarea și oxidantul pentru păr, gene sau sprâncene pot provoca alergii în anumite circumstanțe. Prin urmare, ar trebui să testați o zonă mică (de exemplu, cotul brațului) pentru a vedea dacă tolerați bine produsele. Dacă nu apare nicio roșeață, erupție sau umflătură în decurs de o zi, puteți utiliza în siguranță produsul Tana.

  • Citiți cu atenție instrucțiunile pentru procesul de vopsire! Fiecare produs variază ușor în ceea ce privește aplicarea și timpul de aplicare. Asigurați-vă că urmați sfaturile și instrucțiunile.


Modalități de utilizare a vopselei de sprâncene, Tana Color Kabinett.

  • Trebuie să aveți la îndemână toate materialele de care aveți nevoie!

  • Dacă purtați lentile de contact, trebuie să le scoateți înainte de vopsire.

  • Acum curăță zona din jurul sprâncenelor cu un demachiant fără ulei! Dacă pielea și părul sunt curate și fără ulei, culoarea va rezista mai bine.

  • Înainte de vopsire, aplicați puțină cremă grasă pe pielea din jurul sprâncenelor. Astfel, pielea nu va absorbi culoarea atât de ușor. Ai grijă ca părul să nu se îmbibe cu cremă, altfel culoarea nu va rezista la fel de bine.


Cum să-ți vopsești sprâncenele?

  1. Dacă ați pregătit bine produsul conform instrucțiunilor, acum este rapid și ușor:

  2. Aplicați culoarea pe firele de păr în direcția de creștere, urmând instrucțiunile. Urmează forma naturală a sprâncenelor tale! Culoarea trebuie să fie distribuită uniform și să acopere bine toate firele de păr.

  3. Dacă faceți mici greșeli, le puteți îndrepta cu un tampon de bumbac. Din cauza preparării cu cremă, pielea nu va absorbi aproape deloc culoarea.

  4. Începeți cu un timp de aplicare mai scurt pentru ca sprâncenele să nu se închidă la culoare prea tare! Dacă tot nu vă place rezultatul, puteți repeta procesul de vopsire a sprâncenelor.

  5. După ce s-a scurs timpul, îndepărtați culoarea cu un tampon de bumbac uscat și apoi cu unul umed.

  6. După aceea, puteți îndepărta orice reziduu cu un demachiant.

  7. Sprâncenele tale frumos îngrijite și conturate sunt gata.


Vopsirea propriilor sprâncene: sfaturi suplimentare pentru tine. Aceste sfaturi vă vor ajuta să îmbunătățiți rezultatul:

  • Nu colora ambele sprâncene în același timp, ci una după alta! În acest fel, puteți ține evidența timpului și puteți controla mai ușor rezultatul.

  • Dacă doriți să vă pensați sprâncenele, trebuie să o faceți numai după ce v-ați vopsit. În caz contrar, culoarea poate pătrunde în micile răni de la smulgere și, în cel mai rău caz, poate provoca inflamații. De asemenea, epilarea este mai ușoară după vopsire, deoarece acum poți vedea mai bine firele fine de păr.

  • Când aplicați culoarea, începeți din spate și mergeți spre față! Acest lucru va face ca sprâncenele tale să fie puțin mai întunecate la exterior decât la interior. Acest lucru arată mai natural și previne apariția efectului de sprâncene false.

  • Vopsirea sprâncenelor durează între patru și șase săptămâni. Apoi, este timpul să se retușeze.


Sfat: Culoarea se fixează perfect pe genele și sprâncenele fără grăsime, de aceea vă recomandăm să folosiți un demachiant pentru ochi fără grăsime, fiindcă aceasta împiedică părul să absoarbă vopseaua, ceea ce duce la o culoare slabă și culoarea nu rezistă mult timp.

 

 

Suport clienti Luni-vineri: 09:00 - 18:00

0756091063 comenzi@sentera.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!