CNC Sun – Protectie eficienta impotriva razelor UV

CNC Sun – Protectie eficienta impotriva razelor UV

CNC Sun

este o serie de produse cu protectie solara extrem de eficienta pentru fata si corp.

Lumina solara excesiva influenteaza semnificativ procesul de imbatranire a pielii. Razele UVA si UVB pot provoca daune ireparabile pielii, chiar daca acestea nu sunt vizibile imediat.

Protectia zilnica a pielii impotriva arsurilor solare este importanta, deoarece deteriorarea pielii nu are loc numai intr-o zi insorita pe plaja, ci si in timpul activitatilor zilnice in jurul sau in afara casei.

In timp, multe dintre aceste daune cauzate de soare pot duce la imbatranirea prematura a pielii si chiar la cancer de piele. Protejeaza-ti pielea inainte de expunerea la soare!

Cu o buna protectie impotriva razelor UV, cele mai multe cazuri de cancer de piele pot fi evitate. Asta nu inseamna ca trebuie sa eviti complet soarele. Expunerea la soare este cea mai buna sursa naturala de vitamina D si este importanta pentru sanatatea generala. E important, totusi, sa eviti orice tip de arsura solara si sa iti protejezi pielea.

Avand la baza cele mai noi tehnologii din domeniul cosmetic, iti oferim linia CNC Sun perfecta pentru a mentine pielea sanatoasa si cu aspect tanar o perioada indelungata.

Suport clienti Luni-vineri: 09:00 - 18:00

0756091063 comenzi@sentera.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!