CNC Radiofrecventa

CNC Radiofrecventa

CNC Radiofrecventa

este un aparat cu o tehnologie dovedita, folosita pentru a combate imbatranirea pielii in zona fetei si a corpului. Tratamentele cu CNC Radiofrecventa utilizeaza modalitati de radiofrecventa bi-, tri- si multipolara pentru a incalzi tesutul cutanat si subcutanat prin utilizarea undelor RF cu ajutorul unei dispozitiv de mana. Acest lucru face ca fibrele de colagen existente sa se contracteze si stimuleaza migrarea fibroblastelor, precum si inmultirea celulelor de colagen.

Aparatul CNC Radiofrecventa patrunde adanc in derma si in straturile subcutanate ale pielii prin intermediul curentilor de unda radio, conducand la formarea tesutului suprapus si promovand o reducere a ridurilor imbunatatind aspectul pielii.

Tratamentul cu radiofrecventa este o tehnologie utilizata in special pentru cei care nu doresc sa se supuna chirurgiei cosmetice. Avantajele tratamentului prin radiofrecventa:
  • Ridicarea si remodelarea fetei si a gatului.
  • Imbunatatirea vizibila a culorii pielii (stimuleaza microcirculatia).
  • Reducerea ridurilor.
  • Stimularea productiei de colagen.
Tratamentul cu CNC radiofrecventa este o procedura non-invaziva care nu necesita anestezie sau ace si nu provoaca durere.

Suport clienti Luni-vineri: 09:00 - 18:00

0756091063 comenzi@sentera.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!