CNC Moments of Pearls – Produse insuflate cu forta vitala a marii

CNC Moments of Pearls – Produse insuflate cu forta vitala a marii

CNC Moments of Pearls

satisface nevoia permanenta a clientilor pentru relaxare. Acest concept wellness este un ritual extrem de vechi ale carui momente pretioase au fost intotdeuna celebrate. Prin relaxare se urmareste restabilirea echlibrului intre corp, spirit si suflet.

Crearea noii linii de ingrijire a pielii prin unirea ingredientelor active moderne cu substante testate a fost inspirata de forta vitala a marii. In acest context, a fost important sa nu neglijam cele mai mari cerinte, precum nevoia de hidratare si factorul anti-imbatranire. In ceea ce priveste ingrijirea corpuluidetoxifierea a fost un factor important. Astfel a devenit esential pentru noi sa imbinam aceste aspecte de ingrijire a pielii cu adevarate ritualuri pentru simturi, intr-o noua linie de produse, CNC Moments of Pearls.

Toate organismele vii au izvorat din mare. In urma cu milioane de ani, forta vitala a marii a ajutat organismele unicelulare sa evolueze pana la omul de astazi. Organismele au devenit mult mai complexe, dar principiile de baza care sustin viata au ramas in mare parte aceleasi. De exemplu, compozitia si concentratia mineralelor din celulele umane este similara cu cea a algelor si a apei marine. Mai simplu, am putea spune ca in fiecare celula este prezenta o concentratie de apa marina.

CNC Moments of Pearls – Combinatia de perle si alge hidrateaza 24 de ore, reduc ridurile si confera lifting conturului facial. Extractele din plante activeaza arderea grasimilor si eliminarea toxinelor produse de celule.

  • Nivelul de hidratare al tuturor straturilor epidermei este marit;
  • Nivelul hidric ramane stabil;
  • Sinteza fibrelor de colagen este stimulata;
  • Fata este bine conturata;
  • Efectul de lifting asupra conturului facial este vizibil;
  • Textura pielii in zonele afectate de celulita este vizibil imbunatatita;
  • Arderea grasimilor este activata;
  • Toxinele produse de celule sunt eliminate.

„Momentele pe care ni le dedicam noua nu sunt clipe pierdute, ci momente care ne ofera ceva in schimb.”

Suport clienti Luni-vineri: 09:00 - 18:00

0756091063 comenzi@sentera.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!