CNC Microsilver BG – Ingredient activ revolutionar!

CNC Microsilver BG – Ingredient activ revolutionar!

CNC Microsilver BG™

este raspunsul pentru multe dintre problemele pielii care apar datorita germenilor nedoriti de pe piele. Aceasta conditie este agravata de diferiti factori externi, cum ar fi poluarea, stresul, alimentele nesanatoase si un stil de viata neadecvat.

Iritatiile, impuritatile, alergiile sau transpiratia excesiva pot fi rezultatul influentei factorilor externi. Daca pielea dumneavoastra intampina aceste probleme, atunci acest aspect poate avea efecte negative asupra calitatii vietii dvs. Sunt necesare solutii eficiente si naturale pentru a va proteja pielea de aceste probleme. Pornind de la aceasta premisa s-a creat gama de ingrijire a pielii CNC MicroSilver BG™.

Concepul MICROSILVER BG™

Argintul este unul dintre cele mai vechi metale cunoscute de om. Inca din Evul Mediu au fost cunoscute proprietatile antimicrobiene ale argintului si de protectie impotriva infectiilor. MicroSilver BG™ este un argint metalic pur care este obtinut printr-un proces fizic. Utilizarea argintului metalic are un important avantaj fata de compusii din argint.

Datorita porozitatii sale mari, care este garantata de procesul de productie unic, dificil si costisitor, MicroSilver BG™ este un produs superior altor produse disponibile in comert. Ionii de argint acopera pielea cu un strat fin, astfel permitandu-le sa lupte cu germenii daunatori prin blocarea consumului de enzime, prin urmare destabilizandu-se structura lor.

Membrana celulara a germenilor este rupta si astfel diviziunea celulara se stopeaza. Germenii nu mai au puterea de a se reproduce si mor. Datorita marimii particulelor de 5-15 micrometri, MicroSilver BG™ nu poate patrunde in piele. Acesta isi manifesta efectul la suprafata tenului si este remarcabil pentru efectul de lunga durata. Puritatea MicroSilver BG™ este de peste 99,5 %. Aceste calitati fac ca MicroSilver BG™ sa fie un produs de maxima securitate, lucru nerealizat inca de alte produse de ingrijire cosmetica.

Gama CNC Microsilver BG™ actioneaza ca scut protector pentru piele, cu un efect antibacterian.

Suport clienti Luni-vineri: 09:00 - 18:00

0756091063 comenzi@sentera.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!