CNC Microdermoabraziunea cu Diamante

CNC Microdermoabraziunea cu Diamante

CNC Microdermoabraziune cu Diamante

este un aparat care elimina prin vacuum celulele moarte ale pielii. In tratamentul cu CNC microdermoabraziune cu diamante stratul superior al pielii este exfoliat cu ajutorul capetelor de diamant. Aparatul contine capete diferite pentru realizarea tratamentului pe fata, barbie, gat si decolteu. Nu este nevoie de o mare putere de convingere pentru a-i determina pe clientii dumneavoastra de eficacitatea acestui tratament, deoarece rezultatele vor vorbi de la sine.

Cu CNC microdermabraziune cu diamante, stratul cornos superior al pielii este indepartat cu ajutorul unui capat de diamant. Celulele moarte ale pielii sunt apoi eliminate prin vacuum. Acest sistem, spre deosebire de alte aparate conventionale de CNC microdermoabraziune cu diamante, nu foloseste cristale vrac sau orice alte mijloace de abraziune pentru a evita inflamarea pielii si alte reactii cutanate.

În schimb, aceast aparat ofera un tratament inovator hipoalergenic cu diamante pentru a garanta o abraziune personalizata pentru toate partile corpului. Imediat dupa tratament pielea clientului se va simti mai catifelata si mai neteda. Atunci când este utilizat in mod regulat, sistemul va produce rezultate foarte bune pe toate tipurile de piele. Acesta poate fi utilizat pe fata, barbie, zona decolteului si pe tot corpul si si sprijine, astfel, procesul de reinnoire a celulelor.

Dupa tratament pielea va absorbi cu usurinta ingredientele active din produsele cosmetice folosite. Aceste ingrediente active reprezinta o parte importanta a tratamentului de microdermabraziune cu diamant. Tratamentul este completat cu produse adecvate pentru utilizare acasa, pe care clientii le pot utiliza la domiciliu.

AVANTAJE – aparat CNC Microdermoabraziune cu diamante

  1. CONTROL MAXIM

Stratul cornos nu este eliminat cu ajutorul cristalelor, ci prin efectuarea unei abraziuni controlate cu ajutorul unui varf de diamant.

  1. FLEXIBIL

Exista 9 varfuri de diamant diferite care pot fi schimbate in cateva secunde. Varfurile de diamant variaza in dimensiune si intensitate de abraziune.

  1. DELICAT

Tratamentul se efectueaza foarte fin, deoarece nu sunt folosite cristale

  1. CORPORAL

Se pot efectua tratamente corporale, de exemplu pentru vergeturi.

  1. IGIENIC

Zona de lucru este intotdeauna curata, nu raman particule de cristal. Capetele de tratament se sterilizeaza dupa fiecare tratament.

  1. SIGUR

Abraziunea se efectueaza in conditii de siguranta, controlat si fara agresiuni, deoarece nu exista capete rotative sau care vibreaza.

  1. HIPOALERGENIC

In timpul tratamentului pielea nu intra in contact cu substante straine.

  1. FIABIL

Extrem de fiabil – nici aparatul si nici tuburile nu se pot bloca. Fara uzura – diamantul este cel mai dur material si nu se uzeaza.

OBIECTIVELE TRATAMENTULUI cu aparatul CNC Microdermoabraziune cu diamante:

  • Stimularea formarii de noi celule;
  • Rafinarea instant a texturii pielii;
  • Reducerea ridurilor faciale si a liniilor de expresie;
  • Imbunatatirea vizibila a tesutului cicatricial;
  • Reducerea celulitei si vergeturilor;
  • Peeling in profunzime;
  • Reducerea cicatricilor provocate de acnee;
  • Tratarea ridurilor mici din zona ochilor;
  • Masaj cu vacuum – fermitate vizibila imediat;
  • Reducerea porilor dilatati;
  • Reducerea tulburarilor pigmentare;
  • Reducerea petelor de varsta;
  • Tratarea conturului buzelor si a sprancenelor inainte de aplicarea machiajului permanent;

Suport clienti Luni-vineri: 09:00 - 18:00

0756091063 comenzi@sentera.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!