CNC Fruit Appeel – Solutia pentru un ten perfect!

CNC Fruit Appeel – Solutia pentru un ten perfect!

CNC Fruit Appeel

isi propune sa ofere un mic rai pentru relaxarea corpului, pielii si chiar a sufletului. Nevoia pentru o viata armonioasa, in ton cu natura, o experimentam tot mai des. In perioadele de stres, chiar si scurte momente pot sa ne dea sansa la relaxare.

Cu ajutorul tratamentului cu CNC Fruit Appeel – acizi din fructe tenul este eliberat de “materia reziduala”, stratul cornos este indepartat, porii devin rafinati, ridurile fine sunt netezite, hiperpigmenatrea este redusa, impuritatile si cicatricile sunt vizibile reduse. De asemenea este stimulata productia de colagen si elastina, tenul va fi intens hidratat si isi va pastra elasticitatea.

CNC Fruit Appeel – PEELING DERMACEUTIC cu Acizi din Fructe Organismul reactioneaza prin diferite mecanisme de aparare care devin vizibile in special pe piele, la influentele negative ale mediului. Ridurile, cornificarea pielii si tulburarile de functionare a pielii sunt efectele acestora.
 

Zonele cu probleme sunt:

  • ten matur /riduri
  • tenul adolescent cu problemele varstei
  • ten gras / acneic impur;
  • ten cu probleme de pigmentare / pigmentare neuniforma /pete de varsta pete aparute dupa nastere / pigmentare aparuta dupa folosirea anticonceptionalelor / pete aparute dupa expunerea la soare.

METODA

Pentru a transporta pielii agentii activi si a-i efectua tratamentele necesare, toate incrustarile (comedoanele) din si de pe piele trebuie eliminate. Numai atunci pielea va fi capabila sa absoarba agentii activi esentiali si sa se regenereze.

Pentru a trata problemele pielii, CNC Fruit Appeel a ales sa utilizeze acizii din fructe, partial neutralizati asemeni unui peeling. Acesti acizi sunt disponibili in concentratii diferite, fiind posibil sa se trateze fiecare caz individual dupa ce tenul a fost analizat in detaliu.
 

SOLUTIA

Dupa demachierea si tonifierea tenului, pielea este pregatita pentru peeling-ul cu acizi din fructe CNC Fruit Appeel. Acest lucru se poate face cu doua tipuri diferite de acid de fructe:

  1. Acid N din fructe (natural) concentratii intre 5% si 40%
  2. Acid G din fructe (glicolic) concentratii intre 5% si 40%

Toti acizii din fructe au un efect keratolitic, ceea ce inseamna ca slabesc conexiunile dintre celule. Primele straturi din stratul cornos sunt eliminate, stimularea celulelor de la baza duce la producerea de noi keratinocite.

Atenueaza ridurile, porii se deschid si se vor curata. Formarea de noi comedoane este blocata, petele de pigmentare dipar. Textura pielii devine mai uniforma.

Bucurati-va de ingrediente active puternice, din natura, pentru un ten natural si frumos cu gama CNC Fruit Appeel.

Suport clienti Luni-vineri: 09:00 - 18:00

0756091063 comenzi@sentera.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!