CNC Classic – Secretele ingredientelor naturale!

CNC Classic – Secretele ingredientelor naturale!

CNC Classic

implineste nevoia unei vieti armonioase, in ton cu natura. In perioadele de stres, chiar si momentele scurte de timp liber pot sa ne ofere sansa sa ne relaxam. CNC Classic va ofera un mic rai pentru relaxarea corpului, pielii si chiar a sufletului.

Pentru a pastra sanatatea si frumusetea pielii, este esential sa incepem devreme cu ingrijirea adecvata, asa cum este si expresia: “prevenirea este mai buna decat vindecarea”. Un ritual zilnic de infrumusetare ofera, de asemenea, momente suplimentare de rasfat in viata de zi cu zi si umple cu bunastare corpul, mintea si sufletul.

Protejarea si hranirea pielii cu substantele nutritive importante sunt principalele obiective ale gamei CNC Classic. Produse pentru ingrijirea personala care include ierburi, extracte de plante si uleiuri de inalta calitate care sunt esentiale pentru piele. Ele sunt create in armonie cu natura si sunt bazate pe formule moderne care satisfac cerintele fiecarui tip de ten.

CNC Classic ofera solutii de ingrijire individuale pentru fiecare tip de ten, iar in acest fel contribuie la mentinerea frumusetii naturale o perioada indelungata. Este, de asemenea, ideal ca o prima gama de produse de ingrijire personala!

  Gama contine produse:
  • Pentru tenul normal si mixt
Sprijina curatarea, rafinarea si repararea texturii tenului. Ingredientele active atent selectionate ajuta la reducerea iritatiilor si refac echilibrul tenului. Pentru un ten sanatos si echilibrat!
  • Pentru tenul uscat si sensibil
Revitalizeaza si regenereaza tenul! Aceasta combinatie de ingrediente active garanteaza cel mai bun continut cu proprietati hidratante si calmante. Aceste produse au un efect pozitiv asupra sistemului imunitar al pielii si lasa tenul radiant si uniform.
  • Pentru tenul matur
Completeaza sinergetic gama de produse de ingrijire de baza. O selectie de produse speciale pentru tenul matur, suplimente perfecte pentru gama de ingrijire classic, cu cele mai bune rezultate de infrumusetare!
  • Pentru toate tipurile de ten
  • Fiole cu agenti activi
  CNC Classic este o gama cu ingrediente active puternice, din natura, pentru un ten natural si frumos.

Suport clienti Luni-vineri: 09:00 - 18:00

0756091063 comenzi@sentera.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!