CNC Classic Plus – Linia de ingrijire cu factor anti-age

CNC Classic Plus – Linia de ingrijire cu factor anti-age

CNC Classic Plus

este o linie anti-imbatranire pentru ingrijirea tenului, precum si o solutie dermaceutica completa, fiind pozitionata in sectorul mediu de pret.

O linie de produse cosmetice de ingrijire pentru ten nu este de ajuns in zilele noastre. Liniile de produse anti-imbatranire devin un trend si sunt in centrul atentiei, atat femeile cat si barbatii care doresc sa contracareze procesul de imbatranire al pielii cu ajutorul unui tratament directionat. In plus, odata cu trecerea timpului, la nivelul tenului apar diferite schimbari, cum ar fi deshidratarea, cuperoza si roseata, precum si riduri, care au nevoie de o linie de ingrijire a pielii de calitate inalta.

Avatajul liniei CNC Classic PLUS este solutia high-tech accesibila celor care incep tratamentele dermaceutice cu ingrediente active si, de asemenea, potrivite pentru toate grupele de varsta.

Linia Classic PLUS are la baza sistemul inovator cu ingredientul activ DiHyal – furnizarea de acid hialuronic din interior si din exterior! Acidul hialuronic cu catena scurta si lunga umple ridurile din interior si are, de asemenea, rezultate imediate, vizibile pe suprafata tenului. Tipurile de acid hialuronic care actioneaza eficient din exterior sunt completate de oligozaharidele cu catena scurta, care patrund adanc in tesutul pielii unde activeaza sinteza acidului hialuronic propriu pielii. Complexul de zaharide impiedica eliminarea lipidelor din piele si are un efect stabilizator.

CNC Classic Plus este o linie cu ingrediente active biotehnologice de calitate superioara alaturi de solutii naturale.

Suport clienti Luni-vineri: 09:00 - 18:00

0756091063 comenzi@sentera.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!