CNC Aesthetic Pharm – Tratament sistematic bazat pe ingrediente active in doze mari

CNC Aesthetic Pharm

este o gama medicala de ingrijire a pielii care a fost creata de o echipa de experti.

Viata moderna este intr-o continua schimbare, asa sunt si cerintele sale de la noi si de la mediul inconjurator. Influentele mediului nu ne afecteaza numai in interior, pielea noastra este afectata deasemenea. Modificarile la nivelul pielii, cum ar fi impuritatile, problemele de pigmentaredilatarea porilor si aparitia ridurilor, sunt doar cateva din consecinte.

Limitele tratamentului cosmetic traditional de ingrijire sunt extinse pentru a include un sistem de prevenire si de ingrijire a pielii. Problema pielii este identificata si imbunatatita in mod eficient cu ajutorul concentratiilor mari de activi. CNC a dezvoltat linia inovatoare Aesthetic Pharm special pentru clienti foarte exigenti.

Trei factori care va ajuta sa aveti un avantaj competitiv:

  • Combinatie speciala de ingrediente active adaptate la problemele specifice ale pielii sunt utilizate in concentratii mai mari decat au fost folosite anterior in scopuri cosmetice.
  • Produsele nu contin parafina, uleiuri minerale sau vaselina, nu au conservanti si nu sunt testate pe animale.
  • Posibilitatea de a trata mai multe probleme ale pielii intr-o singura sedinta de terapie.

Avand in vedere aceste considerente, salonul dumneavoastra de cosmetica va deveni un institut, iar tratamentele vor deveni TERAPII CONCENTRATE!

IMPORTANT: Va recomandam tratamentul preliminar al pielii cu acizi din fructe, astfel incat ingredientele extrem de active sa poata patrunde adanc in piele.

Succesul acestei linii:

Bazat pe tratamentul nostru dermaceutic cu acizi de fructe, gama aesthetic pharm cu ingrediente active este pe deplin eficienta.

Factorii de succes sunt:

  • tratamentul specific pentru rezolvarea multiplelor probleme ale tenului intr-o singura sedinta;
  • rezultate vizibile chiar si dupa primul tratament;
  • cele mai bune rezultate asociate cu utilizarea produselor acasa si o serie de sedinte de tratament cu efect pe termen lung;
  • calitate ridicata a produselor aesthetic pharm;
  • un rezultat care te va incanta.

Definitia calitatii

O echipa de experti a fost implicata in dezvoltarea gamei medicale de ingrijire a pielii CNC Aesthetic Pharm: cercetatori chimisti, bacteriologi, dermatologi, tehnicieni aplicare, analisti, tehnicieni productie, controlul calitatii, manageri de produs, cercetatori de piata.

Gama Aesthetic Pharm nu contine:

  • Parafina, uleiuri minerale sau vaselina.
  • Ulei cu parfum fara niciuna dintre cele 26 de substante care trebuie declarate.
  • Decat coloranti certificati.
  • Conservanti desprinsi dintr-o formaldehida sau care contin substante organice halogenate.
  • Conservarea se realizeaza in mare masura prin utilizarea unui compus chimic numit: HYDROLITE-5.

Compusul Hydrolite-5:

Eficacitatea

HYDROLITE-5 imbunatateste capacitatea pielii de a absorbi si de a creste nivelul de hidratare. In cadrul unui test s-a        dovedit ca adaugarea de 5% HYDROLITE-5 intr-o formula selectata conduce la o imbunatatire masurabila in hidratarea pielii. Este, de asemenea, anti-microbian.

Testele au demonstrat ca proprietatile HYDROLITE-5 la emulsiile selectate, fara adaugarea altor conservanti, indeplinesc cerintele DAB. [Dictionarul german de identificare si preparare a substantelor medicale si farmaceutice]

Compatibilitatea

HYDROLITE-5 este din punct de vedere dermatologic si toxicologic sigur de utilizat.

  • Netestate pe animale.
  • Indeplinesc noile norme ale Uniunii Europene.

Sfatul nostru:

Doriti sa obtineti efectele maxime posibilie oferite de linia de ingrijire sistematica a pielii Aesthetic Pharm? Atunci este esential sa incepeti tratamentul cu un peeling cu acizi din fructe sau o sedinta de microdermoabraziune cu diamante.

Confera pielii un aspect proaspat, curat, neted cu produsele din gama CNC Aesthetic Pharm. Pentru ca o piele sanatoasa este o piele frumoasa!

Suport clienti Luni-vineri: 09:00 - 18:00

0756091063 comenzi@sentera.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!